Ultimele știri

Duminica Ortodoxiei la Paraclisul Mitropolitan din Chișinău

   În Duminica Ortodoxiei – prima din Postul cel Mare, în data de 17 martie 2019, ÎPS Părinte Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, împreună cu un sobor de clerici,  la Paraclisul Mitropolitan „Sfântul Ioan Teologul” din oraşul Chişinău.

   Cu acest prilej Paraclisul Mitropolitan a devenit neîncăpător, pentru mulțimea de credincioși care s-au mărturusit și au primit binecuvântarea de a se uni cu Hristos prin Sfânta Împărtșanie.

   La final, cu binecuvântarea ÎPS Petru, PC Arhidiacon Iurie Saganovschi, a dat citire Pastoralei Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române din Duminica Ortodoxiei iar toți credincioșii prezenți au fost îndemnați să rămână în continuare devotați mărturisitori ai dreptei credințe, în aceste vremuri cu multe încercări.

   În final vlădica Petru i-a felicitat pe toți cei care s-au învrednicit a-L primi pe Hristos dorindu-le tuturor, în continuare, un post cu folos duhovnicesc, pentru a fi cu toți vrednici de marea minune a Învierii Lui Hristos.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img