Ultimele știri

Duh de rugăciune și priveghere în Arhiepiscopia Chișinăului

Soborul slujitor, în frunte cu PS Veniamin și preacuviosul Părinte Arhimandrit Justinian Budescu, Vicar administrativ, compus din consilierii eparhiali și protopopii din Arhiepiscopia Chișinăului, au înălțat rugăciuni stăruitoare de slavă și mulțumire către Dumnezeu, pomenind pe toți ierarhii și clericii Sfintelor Altare, respectiv pe credincioșii care au fost alături de Mitropolia Basarabiei și au contribuit sub diverse forme la apărarea, afirmarea, promovarea valorilor ortodoxe și identitare de neam, credință, istorie sau limbă.

Ținem să vă amintim de slujba arhierească de mâine, la care vor participa un sobor semnificat de ierarhi, preoți, diaconi și autorități. Sfânta Liturghie va începe la ora 09:00, la Biserica „Sf. Apostol Andrei” din orașul Durlești, municipiul Chișinău.
Cei care nu vor avea posibilitatea să ajungă în mod fizic, ne pot urmări în transmisiunile live pe: posturile de televiziune TVR Moldova, TV Moldova 1, Portalul de știri Doxologia și pe pagina noastră de Facebook.

Vă așteptăm cu dragoste și căldură!

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina noastră de Facebook

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img