Ultimele știri

Concurs de GRANTURI PENTRU grup de TINERI

Pe parcursul anului 2017 Centrul de resurse “Călăuza solidarității” a MS Diaconia a desfășurat proiectul Mugurii Bunătății care a avut 5 etape și în care au participat 18 parohii: Bălăbănești, Bubuieci, Cania, Climăuți, Coșcalia, Doina, Fetești, Hagimus, Hîncești, Hîrbovăț, Ialoveni, Manta, Palanca, Ratuș, Roșu, Sadova, Soroca, Tălăiești.

Scopul acestui proiect a fost de a ajuta parohiile Mitropolie Basarabiei să constituie sau să consolideze grupul de tineri activi în comunitate.

Totodată în cadrul Mitropoliei Basarabiei în vara anului curent s-au desfășurat următoarele activități dedicate tinerilor: Tabăta spirituală de la Costuleni ediția II, la care au participat 200 de tineri din 20 de parohii; două tabere a solidarității desfățurate în Hîncești și Ratuș la care au participat 150 de copii și tineri, Întâlnirea Tinerilio Ortodocși 2017 la Iași la care au participat 220 de tineri din 8 protopopiate.

În consecință Centrul de resurse “Călăuza solidarității” a MS Diaconia anunță lansarea concursului de  7 mini granturi care are ca scop rezolvarea unor nevoie  social – comunitare prin implicarea grupului de tineri.

Suma maxima oferită în acest proiect este de  750 euro.

La acest concurs pot participa toate parohiile din cadrul Mitropolei Basarabiei care au un grup de tineri dornici să se implice.

Toate presoanele cointerisate și care doresc să afle mai multe informații despre implimentarea acestui proiect sunt așteptați în data de 15 septembrie a.c. la sediul MS Diaconia de pe strada Criuleni 22 la ora 11.00.

Echipa Centrului de Resurse,

Pr. Ioan Cosoi, Vechi Victoria

068118841

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img