Ultimele știri

Ambasadorul SUA în Republica Moldova în vizită la Mitropolia Basarabiei

Excelența Sa a fost întâmpinat de Părintele Arhidiacon Maxim Sturza, Consilier Mitropolitan pentru Relațiile cu Instituțiile Statului, care a intermediat întâlnirea cu ÎPS Părinte Mitropolit.

În cadrul discuțiilor, domnul ambasador, și-a exprimat aprecierile sale pentru activitățile bogate și frumoase făcute de Mitropolia Basarabiei și în special de proiecte sociale și filantropice.

Mitropolia Basarabiei și Ambasada SUA în Republica Moldova au o colaborare încă din anul 2017, când Excelenţa Sa, domnul James Pettit, fost ambasador, a vizitat Sediul Mitropoliei Basarabiei, iar în 2019 Excelenţa Sa, domnul Dereck J. Hogan, fost ambasador, a întreținut și construit o colaborare strânsă.

Având în vedere legăturile de prietenie între Mitropolia Basarabiei și Ambasada SUA, noul ambasador, Excelența Sa, domnul Kent D. Logsdon, a ținut să intensifice colaborarea între aceste două instituții.

La final ÎPS Părinte Mitropolit PETRU i-a oferit în dar Excelenței Sale o Biblie Ortodoxă, semnată de Înaltpreasfinția Sa.

 

 

 

Articol redactat de Părintele Arhidiacon Constantin Olariu

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img