Ultimele știri

Administrația Eparhială a transmis un mesaj de felicitare ÎPS Părinte Mitropolit PETRU

 

Înaltpreasfinției Sale,

Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit PETRU,

Arhiepiscop al Chișinăului,

Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor

 

                                                                       Înaltpreasfințite Părinte Mitropolit,

 

Înaltpreasfinția Voastră, astăzi, în această zi, noi, Comitetul Administrativ al Mitropoliei Basarabiei, dorim să vă transmitem cu multă prețuire și dragoste,  gândurile noastre de apreciere, sănătate deplină și puteri înnoite în activitatea arhipăstorească, timp în care, Ați întruchipat pe Arhiereul Desăvârșit, Mântuitorul Hristos, Păstorul și Păzitorul nostru” (I Petru 1,25).

Ne alăturăm tuturor celor ce își înalță rugăciuni către Preabunul Dumnezeu pentru Înaltpreasfinția Voastră, preamărindu-L neîncetat ca cel  care are grijă de noi „de la nașterea noastră până la bătrânețea noastră” (cf. Isaia 46, 3-4).

Părintele ceresc, Izvorul și Dătătorul vieții, să Vă cerceteze totdeauna cu har și cu îndurare și să Vă dăruiască putere de sus, ca să trăiți mulți și buni ani „umblând cu vrednicie, după chemarea cu care ați fost chemat” (Efeseni 4, 1).

Înaltpreasfințite Părinte Mitropolit, prin dragostea arătată față de noi și prin căldura părintească pe care o purtați, am învățat să fim mai buni, am urmat exemplul Înaltpreasfinției Voastre al smereniei, virtute care ați ridicat-o deasupra tuturor celorlalte virtuți, împlinind cu desăvârșire cuvintele Părintelui Stăniloae că „prin smerenie sa sfântul trece aproape neobservat, dar el se face totdeauna prezent când este nevoie de sprijin, de mângâiere, de încurajare. El rămâne alături de cel pe care toți l-au părăsit”.

Dumnezeu să Vă țină alături de noi „sănătos, îndelungat în zile, drept învățând cuvântul adevărului” ca să ne bucurăm de învățăturile Înaltpreasfinției Voastre, să simțim iubirea și dragostea pe care o revărsați din inimă, să fim mângâiați de rugăciunile pe care neîncetat le înălțați către Hristos și să primim prin binecuvântarea Înaltpreasfinției Voastre, Părinte Mitropolit, mântuirea.

 

 

Întru mulți și fericiți ani Înaltpreasfințite Stăpâne!

 

Comitetul Administrativ

al Mitropoliei Basarabiei

 

 

Sector Comunicare, Media și Relații Publice

 

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img