Ultimele știri

15 familii defavorizate din satul Cetireni au primit daruri de Crăciun

Gest frumos de filantropie pentru 15 familii cu posibilități materiale reduse din Parohia „Sfântul Ierarh Nicolae” din Cetireni, Protopopiatul Ungheni, organizat de Părintele paroh Igor Ursu, în Ajunul sărbătorii Nașterii Domnului. Beneficiarii campaniei din acest an au primit mai multe pachete cu produse de igienă și cu alimente neperisabile de strictă necesitate.

Părintele Igor: „În această perioadă a anului doar Biserica rămâne aproape de acești oameni nevoiași, îi vizitează, îi ajută, le ascultă durerile, îi compătimește. Am întâlnit și astăzi, ca și dățile trecute, foarte mulți bătrânei singuri care trăiesc dintr-o pensie minusculă, familii monoparentale sau familii extrem de sărace, care nu își permit măcar să-și cumpere hrana de zi cu zi. Din păcate, ei au mare nevoie de sprijinul nostru.

Ducându-le daruri și vizitându-i în fiecare an, mă bucur enorm să-i văd că zâmbesc și cu drag așteaptă marea sărbătoare a Crăciunului. Mulțumesc mult celor care m-au ajutat la pregătirea acestor daruri. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și Nașterea Domnului să vă aducă bucurie!”
a mai adăugat Părintele paroh.

Astfel de activități organizate de Părintele Igor Ursu, sponsorii și voluntarii parohiei au devenit o tradiție social-filantropică desfășurată an de an pentru persoanele vulnerabile din mediul rural.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img