Ultimele știri

A trecut la cele veșnice Prot. Mitrof. Ion Cotorobai din parohia Rezeni – Ialoveni. Mesajul de condoleanțe al ÎPS Părinte Mitropolit Petru

   Cu adâncă durere în suflet, am aflat vestea trecerii din această viaţă a Părinelui Protoiereu Mitrofor Ion Cotorobai, parohul bisericii Sf. Ierarh Nicolae din satul Rezeni, r. Ialoveni.

   Deşi pierderea pământească a unui om drag este grea, nu trebuie să ne lăsăm răpuşi de tristeţe, ci să rămânem cu amintirea luminoasă a celui care nu mai este printre noi, trăind cu speranţa Învierii și nădăjduind că Milostivul Dumnezeu va primi sufletul nou-adormitului Său slujitor în corturile drepţilor şi îi va răsplăti strădaniile sale pentru Bisrică, așezându-l împreună cu drepții, în lumina şi iubirea Preasfintei Treimi, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârșit.

   În aceste momente de vremelnică despărţire de părintele Ion, întru aşteptarea Învierii de obşte, suntem alături de familia îndurerată, de toate rudele, de cei cunoscuţi şi apropiaţi părintelui, precum şi de întreaga comunitate a credincioşilor parohiei din Rezeni, la care se adaugă toţi cei care l-au cunoscut şi apreciat.

   Ne rugăm lui Dumnezeu pentru întărirea şi mângâierea lor, iar pentru sufletul părintelui Ion ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Arhiereul Veşnic, să-l aşeze în ceata sfinţilor Săi slujitori, încununându-l cu pace şi iubire, în lumina Preasfintei Treimi.

Dumnezeu să-l odihnească în pace cu drepții Săi! 

   Cu arhierești binecuvântări și părinteşti condoleanţe pentru familia îndurerată,

† PETRU

 

Arhiepiscopul Chişinăului,

Mitropolitul Basarabiei şi Exarhul Plaiurilor

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img