Mesajul Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Petru, Arhiepiscopul Chișinăului Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, cu ocazia Sfintei Învieri – 2021

1 Mai 2021

În noaptea de Înviere, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, a săvârșit Sfânta Liturghie a Învierii Domnului la Paraclisul Mitropolitan din Chișinău, str. 31 august 1989, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, dar și de un număr mare de credincioși.

Cântările înălțătoare ale Învierii au fost interpretate, la strană, de Corala Mitropoliei Basarabiei, formată din tineri buni cunoscători ai artei muzicale și care pun suflet în slujirea muzicală în cadrul Mitropoliei Basarabiei.

Slujba Sfintei Învieri a fost transmisă în direct de postul de televiziune Cotidianul TV.

În lumina marelui Praznic al Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, dorim tuturor, ca Bunul Dumnezeu să înmulțească mila Sa cea bogată și să ocrotească întreaga suflare drept slăvitoare.

Să trăiți aceste sărbători Pascale cu bucurie sfântă, iar Lumina Învierii lui Hristos, să lase în umbră toate frământările, grijile, fricile și întristările, ce ne-au marcat viața în ultima perioadă.

 

Hristos a Înviat!

 

Adevărat a Înviat!

 

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Petru a oferit un interviu postului de televiziune TVR Moldova, în cadrul emisiunii Punctul pe AZi, vorbind despre Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos.

Share