Ultimele știri

Centrul de resurse „Călăuza solidarității” organizează taberele solidarității 2017 în parohiile Mitropoliei Basarabiei

Centrul de Resurse “Călăuza solidarității” al Misiunii Sociale „Diaconia” anunţă lansarea concursului pentru organizarea Taberelor Solidarității ce vor avea loc în perioada iulie –  august 2017.

Pentru a organiza o tabără de vară la Dvs. în parohie, în parteneriat cu Diaconia este nevoie să întruniţi următoarele condiţii:

  • Beneficiari – 50-150 de copii, cu vârsta de la 6 la 14 ani, care ar dori să participe la Tabăra Solidarităţii la Dvs. în parohie.
  • Dispuneţi de un spaţiu/ teren unde se pot desfăşura activităţile cu copiii (exemplu: terenul sportiv din curtea şcolii, un spațiu mare acoperit în caz de condiții meteo nefavorabile).  
  • Încăpere pentru cazarea participanţilor – loc pentru cazarea a cel puţin 20 de voluntari (2 odăi separate pentru fete și băieți), bucătărie dotată, spaţiu pentru planificarea, evaluarea activităţilor, duş de vară.

 

În cazul în care întruniți toate condițiile și vă doriți să desfășurăm tabăra în localitatea Dvs., așteptăm cererea pr emailul la adresa: centrulderesurse.diaconia@gmail.com.

Data limită: 17 februarie 2017

Detalii la telefonul: 068118841

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img