Ultimele știri

Aniversarea a 78 de ani de viață a ÎPS Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor

Joi, 24 octombrie 2024, Biserica Ortodoxă Română din Basarabia sărbătorește împlinirea a 78 de ani de la nașterea Înaltpreasfințitului Părinte Petru, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor.

Programul evenimentului va începe la ora 10:30, cu oficierea slujbei Te Deum-ului în semn de recunoștință față de Dumnezeu pentru binecuvântările revărsate asupra Mitropoliei Basarabiei și pentru rodnica slujire arhierească a ÎPS Petru, care împlinește 78 de ani de viață și, recent, 34 de ani de slujire arhierească.

Momentul festiv de mulțumire va avea loc în Paraclisul „Sfântul Ioan Teologul” din Reședința Mitropolitană, unde vor participa clerici din Arhiepiscopia Chișinăului și membrii Permanenței Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Chișinăului.

Cei care doresc să transmită mesaje de felicitare sunt invitați să le adreseze Secretariatului Mitropoliei prin e-mail la secretar.mitropoliabasarabiei@gmail.com sau prin poștă la adresa: Str. 31 August 1989, nr. 161, MD-2004, Chișinău, Republica Moldova.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img