ÎPS Părinte Mitropolit PETRU a transmis un mesaj de felicitare Excelenței Sale, doamnei președinte MAIA SANDU, Președintele Republicii Moldova

24 Mai 2022

Astăzi, 24 mai 2022, ÎPS Părinte Mitropolit PETRU, Arhiepiscop al Chișinăului, Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor, a transmis un mesaj de felicitare Excelenței Sale, doamnei președinte MAIA SANDU, Președintele Republicii Moldova, cu ocazia zilei de naștere.

Excelenței Sale,

Doamnei Președinte MAIA SANDU,

Președintele Republicii Moldova.

 

                                               Excelența Voastră,

 

Cu ocazia aniversării unei frumoase vârste, Mitropolia Basarabiei și Exarhatul Plaiurilor Vă transmite sincere gânduri de apreciere, calde urări de sănătate, împliniri rodnice, viață îndelungată și reușite în lucrarea pe care V-ați asumat-o în fața poporului basarabean.

Dimpreună cu toți clericii și credincioșii sfintei Noastre Mitropolii a Basarabiei înălțăm rugăciuni către Mântuitorul Hristos ca să reverse darurile Sale cele bogate peste Excelența Voastră cerându-I, în același timp, să Vă ocrotească în toate zilele și să Vă dăruiască ani mulți și încununați cu bucurii nesfârșite, cu alese realizări și împliniri.

Având adâncul Nostru respect și înalta admirație, dorim ca în continuare să intensificăm frumoasa colaborare pe care am clădit-o, relație pe care o considerăm un pilon fundamental pentru ambele instituții ce au ca scop comun bunăstarea cetățenilor.

Preamilostivul Dumnezeu, Dăruitorul Vieții, să Vă fie reper în drumul vieții pe care pășiți, să Vă lumineze calea pe care ați ales-o și să Vă sporească activitatea, păstrând același devotament care Vă caracterizează.

La mulți ani, Excelența Voastră!

Cu sincere aprecieri și binecuvântări arhierești,

                                                         † Petru

                                           Arhiepiscop al Chișinăului

                             Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor

Share